Определение инвестиционного риска воспроизводства мощности угледобывающего предприятия - Евдокимов, Ф.И. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
На прикладі виробничої потужності вугледобувного підприємства запропоновано методологію оптимізації інвестиційних проектів методом динамічного програмування. Розглянуто організаційно-економічний механізм оцінки рівня ризику виконання інвестиційного проекту у зазначений строк. Наведені методичні підходи дають можливість підвищити об’єктивність стратегічних інвестиційних проектів. Ключові слова: виробнича потужність, оптимізація інвестиційних проектів, оцінка ризику.