Складові системи соціально-економічних індикаторів сталого розвитку міста - Кузнєцова, Л.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Доведена необхідність створення уніфікованої системи індикаторів сталого розвитку міста, яка дозволить органам місцевої влади оцінити поточний стан соціально-економічної ситуації у місті, вчасно виявити можливості та загрози розвитку, а також розробити стратегічні дії з метою досягнення оптимальних значень визначених індикаторів Ключові слова: соціально-економічні індикатори, сталий розвиток міста, загрози, стратегічні дії.