Проблемні аспекти використання міжнародних стандартів аудиту в Україні - Веріга, Г.В.; Бєлих, Д.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Розглянуто проблемні аспекти використання міжнародних стандартів аудиту (МСА) в Україні та основні напрямки їх адаптації до національних історичних та економічних особливостей країни. Ключові слова: міжнародні стандарти аудиту, регулятивні документи, стандартизація, стандарти аудиту, нормативна база, національні стандарти.