Імунофенотипічна діагностика гострої лімфобластної лейкемії у дітей - Виговська, Я.І.; Глинська, О.В.; Поліщук, Р.С.; Петрух, А.В.; Дорош, О.І.; Лебедь, Г.Б.; Логінський, В.О. (Онкологія, 2002)
Резюме. Проаналізовано результати імунофенотипування бластних клітин кісткового мозку у 76 дітей з гострою лімфобластною лейкемією (ГЛЛ). Відповідно до класифікації GALGB та EGIL, діагноз В-лінійної ГЛЛ встановлено у 63 хворих, Т-лінійної — у 13. У 41 випадку на лейкемічних клітинах виявлено комбінації аберантної (мієлоїдних) та/або асинхронної (Т-клітинних) коекспресії поверхневих маркерів.