Ефективність детоксикаційної терапії хворих онкологічного профілю при застосуванні лазерного, ультрафіолетового опромінення, непрямого електрохімічного окиснення крові - Загурська, Н.О.; Домбрович, М.І.; Бабанли, Ш.Р.; Дрижак, В.І. (Онкологія, 2002)
Резюме. Узагальнено результати детоксикаційної терапії, проведеної у 431 хворого на колоректальний рак або рак легені. Обгрунтовані доцільність та клінічна ефективність застосування внутрішньосудинного низькоенергетичного лазерного опромінення крові, непрямого електрохімічного окиснення крові та ультрафіолетового опромінення крові в комплексній детоксикаційній терапії хворих онкологічного профілю.