Наші консультації (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
На адресу Держдепартаменту інтелектуальної власності постійно надходять запитання від заявників щодо правової охорони об'єктів інтелектуальної власності. На сайті Держдепартаменту (http://www.sdip.gov.ua) представлено майже 200 відповідей. Пропонуємо вашій увазі питання, які стосуються охорони об'єктів промислової власності. На них дають відповідь голова Держдепартаменту інтелектуальної власності М.В. Паладій та перший заступник голови Держдепартаменту В.О. Жаров.