Презентація навчального посібника Д. В. Табачника «Історія української дипломатії» (Часопис Київського університету права, 2009)
13 березня 2009 р. в Київському університеті права НАН України відбулася презентація навчального посібника доктора історичних наук,професора Дмитра Табачника «Історія української дипломатії», рекомендованого Міністерством освіти і науки України для студентів вищих навчальних закладів.