Унікальна праця для багатьох поколінь юристів - Тростюк, З.А. (Часопис Київського університету права, 2009)
Рецензія на книгу: Закалюк А.П. Курс сучасної української кримінології : теорія і практика: У 3-х кн..: Кн. 1 : Теоретичні засади та історія української кримінології. . К. : Видавничий Дім «Ін Юре», 2007. - 424 с.; Кн. 2 Кримінологічна характеристика та запобігання вчиненню окремих видів злочинів. - К. : Видавничий Дім «Ін Юре», 2007.-. 712 с.; Кн. 3 : Практична кримінологія. - К. : Видавничий Дім «Ін Юре», 2008. - 320 с.