Рецензія на колективну монографію «Порівняльне правознавство»:у 2-х томах - Сіренко, В.Ф. (Часопис Київського університету права, 2009)
І: Порівняльне правознавство (теоретико-правове дослідження) / За ред. О.В. Зайчука, Н.М. Оніщенко. - К.: «Видавництво «Фенікс», 2007. - 430 с. Т. ІІ: Порівняльне правознавство (прикладне дослідження) / За ред. О.В. Зайчука, Н.М. Оніщенко. - К., 2008. - 488 с.