Між батьком та сином (Олекса Коваленко, Іван і Тарас Франки: дискурс взаємин) - Тихолоз, Н. (Сiверянський лiтопис, 2009)
Статтю присвячено творчим взаєминам письменника і видавця Олекси Коваленка з Іваном Франком та його сином Тарасом. У додатку до статті подано листи Олекси Коваленка до редакції журналу «Літературно-#науковий вістник» та до Івана Франка, а також листи Тараса Франка до Олекси Коваленка, які публікуються вперше.