Внесок відомого природодослідника А.Л. Андржійовського у формування науково-педагогічної думки в Ніжинському ліцеї князя Безбородька - Осовик, А. (Сiверянський лiтопис, 2009)
У статті проаналізовано основні аспекти педагогічної та наукової діяльності відомого природодослідника А.Л. Андржійовського на посаді виконуючого обов’язки професора природничих наук в Ніжинському ліцеї князя Безбородька.