Неурядова старшина Гетьманщини і міщанська верхівка в середині ХVIII ст. (На прикладі м. Стародуба) - Кривошея, І. (Сiверянський лiтопис, 2009)
У статті розглядається питання діяльності, життя неурядової старшини та міщанської верхівки м.Стародуба у середині ХVІІІ століття.