Рецензія на «Енциклопедію цивільного права України» - Мацегорін, О.І. (Часопис Київського університету права, 2009)
Рецензія на книгу: Енциклопедія цивільного права України / Ін-т держави і права ім. В.М. Корецького НАН України; Відп. ред. Я.М. Шевченко. - К.: Ін Юре, 2009. - 952 с.