Віктимологічні чинники групової корисливої злочинності неповнолітніх - Смоленський, Д.П. (Часопис Київського університету права, 2010)
У даній праці аналізується проблеми жертв групової корисливої злочинності неповнолітніх. Подаються рекомендації щодо можливої поведінки та ролі потерпілого.