Клинические особенности развития непереносимости к базисам протезов из акриловых пластмасс, изготовленных различными способами - Жадько, С.И.; Марченко, Н.В.; Ирза, О.Л.; Непрелюк, О.А.; Абрамов, А.В.; Кушнир, К.Г. (Таврический медико-биологический вестник, 2009)
Результати проведеного дослідження свідчать про те, що технологічний вибір мікрохвильового виготовлення знімних пластинкових протезів надає позитивна дія на этиопатогенетические механізми розвитку запальних захворювань слизистої оболонки порожнини протезного ложа і явищ непереносимості до акрилових пластмас.