Сравнительная характеристика Диферелина 11,25 и Диферелина 3,25 в качестве медикаментозной подготовки к эндохирургическому лечению миомы матки у женщин репродуктивного возраста - Адамов, М.М.; Ткачева, Н.Ю.; Ефетов, К.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2009)
Проведена порівнювальна характеристика використання Дифереліну 11,25 та Дифереліну 3,75 уякості медикаментозної підготовки до ендохірургічного лікування міоми матки у жінок репродуктивного віку. Дане дослідження не виявило статистично значної різниці в ефективності препаратів Дифереліну в дозі 3,75 мг, що вводилися один раз у 28 днів протягом 3 місяців, та Дифереліну в дозі 11,25 мг, що вводилася однократно за 78–84 дні до операції.