Значення та роль світової торгівлі послугами в сучасній економіці - Пальчук, О. (Дослідження міжнародної економіки, 2011)
У статті досліджено розвиток світового ринку послуг, його структуру, динаміку зростання та важливість для економічного розвитку країн. Автором надано класифікацію послуг згідно з різними міжнародними установами, розглянуто особливості послуг та їх відмінності від товарів.