Економічне співробітництво держав-учасниць ГУАМ - Кобилянська, Л. (Дослідження міжнародної економіки, 2011)
Статтю присвячено історичній еволюції регіонального об’єднання ГУАМ – особливостям умов його заснування, етапам інституційної трансформації, перспективам перетворення з переважно політичного проекту на повноцінну економічну й політичну організацію та інтеграційний блок. Окремо розглянуто торговельні відносини країн-учасниць та транспортно-транзитні аспекти функціонування ГУАМ.