Зарубіжний досвід фіскального регулювання інноваційного процесу в економічно розвинених країнах - Блискавка, Т. (Дослідження міжнародної економіки, 2011)
У статті виділено основні інструменти фіскального регулювання інвестиційно-інноваційної активності економічних суб’єктів, що використовуються в зарубіжних країнах. Проаналізовано основні фінансові механізми, які можуть бути адаптовані до реалій національного економічного розвитку.