Стабілізація та підтримка розвитку індустрії туризму в умовах економічної турбулентності - Бондаренко, М. (Дослідження міжнародної економіки, 2011)
У статті досліджено проблему стабілізації та підтримки індустрії туризму в умовах економічної кризи, проаналізовано основні фактори техніки ефективного управління туристичним сектором під час кризи та заходи щодо її подолання. Розглянуто інноваційний підхід до вирішення проблемних питань як такий, що дає можливість гідно витримати удар кризи. Обґрунтовано сталий розвиток туризму як спосіб впровадження інноваційних ідей та створення конкурентних переваг у новій моделі діяльності та управління.