Міжнародні фінансові інституції в умовах фінансової глобалізації - Колосова, В. (Дослідження міжнародної економіки, 2011)
У статті наведено інформацію щодо впливу фінансової глобалізації на розвиток світової економіки; розглянуті шляхи економічної політики, які впливають на покращання ситуації на фінансовому ринку.