Лікарі Івана Мазепи - Станіславський, В. (Сiверянський лiтопис, 2009)
Стаття розповідає про лікарів, котрі опікувалися здоров’ям українського гетьмана Івана Мазепи. До наукового обігу вводиться новий фактичний матеріал про лікаря – грека Івана Комніна.