Зображення у творах мистецтва Троїцького собору в Чернігові, зведеного за сприяння І. Мазепи - Адруг, А. (Сiверянський лiтопис, 2009)
Стаття присвячена зображенням Троїцького собору в Чернігові у творах мистецтва другої половини ХVІІ – початку ХVІІІ століть. Вони є важливими документами з історії української архітектури.