Інституціональний та неоліберальний підходи: зміна вектора - Гаврилюк, О. (Дослідження міжнародної економіки, 2011)
Розкрито інституціональні й неоліберальні підходи щодо значущості ролі держави в економічних процесах. Окреслено можливі умови та напрями боротьби з корупцією.