Глобальносистемна концепція набуття конкурентоспроможного соціально-економічного потенціалу - Скаленко, О. (Дослідження міжнародної економіки, 2011)
У статті концептуально представлені основні положення стратегії формування конкурентоспроможного соціально-економічного потенціалу в глобальносистемному вимірі з метою їх використання в процесах розбудови національного господарства.