Глобальні стратегії трансформації та структурної модернізації соціально-економічного розвитку транзитивних країн - Бондарець, М. (Дослідження міжнародної економіки, 2011)
У статті проаналізовано досвід транзитивних країн ЦСЄ та СНД у системних трансформаціях, структурній модернізації соціально-економічного розвитку та розбудові засад соціально- орієнтованої економіки в умовах глобалізації.