Проблема формування економічного іміджу України контексті євроінтеграції - Чорноплеча, О. (Дослідження міжнародної економіки, 2011)
У статті обговорюється проблема формування позитивного міжнародного економічного іміджу України в контексті нового етапу розвитку взаємовідносин з Європейським Союзом та підписання Угоди про Асоціацію в умовах глобальної економічної кризи.