Особливості офшорингових послуг у країнах з трансформаційною економікою - Якімчук, Д. (Дослідження міжнародної економіки, 2011)
У статті розглянуто теоретичні аспекти мережі створення цінності в межах індустрії офшорингових послуг. Порушується проблема інтеграції трансформаційних економік до глобальної системи створення доданої вартості шляхом апгрейдингу послуг, що передаються в аутсорсинг.