Брендинг як інструмент підвищення ефективності функціонування туристичної дестинації - Осипчук, М. (Дослідження міжнародної економіки, 2011)
Розглянуто підходи до оцінки національних брендів країн Центрально-Східної Європи (ЦСЄ) за допомогою індексів С.Анхольта та East West Communications. Визначено кореляційні зв’язки між індексами національного бренду, туристичними прибуттями та доходами від туризму у досліджуваних країнах.