Проблеми функціонування СЕЗ і ТПР у вугледобувних регіонах України - Павленко, І.І.; Авдющенко, Г.С. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Розглянуто основні проблеми, що існують у вугледобувних регіонах України у зв’язку з функціонуванням СЕЗ та ТПР. Приділено увагу проблемам кризових міст Донецької області, визначено фактори, що негативно впливають на ситуацію, окреслено загальні напрями подолання кризових тенденцій.----------