Рівень ендотоксину кишкового походження в сироватці крові у ВІЛ-інфікованих дітей з бактеріальними ангінами і кандидозним ураженням ротоглотки - Римаренко, Н.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2009)
У роботі представлені результати визначення рівня ендотоксину грамнегативної