Динаміка клінічних та імунологічних показників у хворих з вперше діагностованим деструктивним туберкульозом легень під впливом імуномодулятору мурамілпептидного ряду - Пликанчук, О.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2009)
Туберкулез – это вторичный иммунодефицит. В наше время актуальным является