Теоретические подходы к исследованию стратегического управления в туризме - Цопа, Н.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Розглянуто концептуальні основи стратегічного управління в туризмі. Наведено існуючі підходи до розуміння терміна «стратегічне управління». Запропоновано алгоритм стратегічного управління туристичною організацією. ----------