Характеристика биохимических и физико-химических свойств желчи у детей с воспалительными заболеваниями гепатобилиарной зоны - Лебедева, О.Д. (Таврический медико-биологический вестник, 2009)
У статті викладені основні зміни біохімічного і фізико-хімічного складу жовчі міхурової порції у дітей із запальними хворобами гепатобіліарної системи. Наведений аналіз порівняльної оцінки фрактальної розмірності кристалів жовчі у дітей із запальними хворобами жовчодинаміки в порівнянні з групою контролю.