Управление инновационным развитием гражданского самолетостроения - Денисов, В.Т.; Денисов, Д.Д. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Проаналізовано основні тенденції інноваційного розвитку російського цивільного літакобудування. Охарактеризовано сучасний стан світового ринку літальних апаратів і конкурентні позиції на ньому авіаційної промисловості Російської Федерації за різними класами і моделями машин. Обґрунтовано необхідність державної підтримки інвестування авіабудування. ----------