Методические особенности оценки эффективности адаптивного управления хозяйственной деятельностью с позиции использования внутренних резервов предприятия - Нагорянская, Н.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Автором здійснено спробу оцінки ефективності адаптивного управління на основі економічного показника чистого грошового потоку, а також закономірностей розвитку управлінської діяльності, орієнтованих на досягнення стратегічних цілей підприємства. ----------