Особливості когерентності альфа-активності, пов’язані з оригінальністю виконання дивергеного завдання - Коцан, І.Я.; Козачук, Н.О.; Шевчук, Т.Я.; Кузнєцов, І.П.; Кутрій, Л.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2009)
Изучалась связь показателей когерентности альфа-ритма электрической