Проблемы экономического стимулирования эффективности использования трудового потенциала Донецкого региона - Ковалев, В.Н.; Атаева, Е.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Розглянуто методи вирішення проблеми економічного стимулювання ефективності використання трудового потенціалу на рівні регіону. Методи враховують реально існуючий механізм оподаткування прибутку і передбачають диференціацію розміру податку залежно від ефективності використання трудового потенціалу, оцінюваного за трудомісткістю випуску внутрішнього валового продукту. ----------