Інституціональні механізми регіональної політики: централізація і децентралізація влади - Кукарцев, О. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2007)
Досліджено інституціональні механізми регіональної політики в контексті оптимізації державно-територіального устрою і забезпечення інтеграції держави