Концепция конкурентоспособности предприятия - Жамойда, А.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Розглянуто теоретичні підходи різних авторів до визначення конкурентоспроможності підприємства. Запропоновано концептуальні положення визначення конкурентоспроможності підприємства, засновані на аналізі ефективності реалізованої продукції. ----------