Проблеми міжнаціональних відносин в контексті виборів - Луцишин, Г. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2007)
Аналізується питання міжнаціональних відносин в контексті виборів, роль національного фактора у суспільно-політичному житті держави, розглядаються