Роль митрополита Андрея Шептицького у розвитку парламентаризму в Західній Україні - Яцишин, У. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2007)
Досліджено літературу щодо становлення та розвитку виборчих процесів у Західній Україні початку ХХ ст., а також окреслено роль Української Греко- Католицької Церкви у формуванні електоральної поведінки виборців. З огляду на