Гендерні аспекти лідерства - Коваленко, Д.; Школяр, М. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2007)
Розглядаються проблеми професійного зростання жінок як керівників в сучасних умовах. Йдеться про гендерні аспекти лідерства в професійній сфері, стереотипи,