Зміст поняття “громадська думка”: основні підходи до визначення та розуміння - Стефанчук, У. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2007)
Розкрито зміст поняття “громадська думка”, розглянуто багато основних підходів до розуміння громадської думки як системного явища. Здійснено спробу