Демократична партія США: тенденції розвитку та діяльності у 90-х роках ХХ ст. - Паламаренко, М. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2007)
Розглянуто політичні процеси в Демократичній партії США протягом 90-х років ХХ ст., а також контекст, в якому вони відбувались. Особливу увагу звернено на