Балканська криза (1990–2005 рр.) в контексті геополітичних трансформацій - Гелетій, М. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2007)
Досліджено трансформаційні процеси, на тлі яких розгорталася Балканська криза.