Визначення структури показників ефективності роботи підприємства як основа прийняття стратегічних рішень - Кучер, В.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Проаналізовано показники, що впливають на стратегічні рішення на промисловом підприємстві. Виявлено інформаційні потоки, на яких базуються стратегічні рішення і доведено необхідність їх розмежування на дві основні категорії: аналітичну та обчислювальну. Запропоновано структурну модель ідентифікації системи з самоналагоджувальною моделлю.----------