Зміни хімічного складу печінки щурів за дії загальної гіпергідрії організму та на тлі застосування мексидолу - Сікора, В.З.; Болотна, І.В.; Сікора, В.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2009)
В исследованиях на белых беспородных крысах-самцах молодого, зрелого и