Профілактика психосоматичної дезадаптації у родичів хворих із первинним психотичним епізодом - Спіріна, І.Д.; Леонов, С.Ф.; Чернова, М.М.; Шустерман, Т.Й.; Ніколенко, А.Є.; Дячук, А.М.; Баранова, І.В.; Бакеркіна, В.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2009)
Авторами изучены клинико-психопатологические, психологические особенности