Организация амбулаторной мкдицинской помощи больным бронхиальной астмой в регионе (на примере Автономной Республики Крым) - Солдатченко, С.С.; Донич, С.Г.; Рачко, Ю.В.; Беседа, Я.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2009)
В роботі були висловлені методологічні підходи до організації регіонального пульмонологічного лікувально-реабілітаційного центру (ПЛРЦ). Показано, що новим в організації надання медичної допомоги хворим на бронхіальну астму в Автономній Республіці Крим з’явилося здійснення в одній спеціалізованій установі (ПЛРЦ) всього комплексу діагностичних, лікувальних, профілактичних, реабілітаційних, інформаційних і освітніх програм. В результаті подібних заходів у